Gresor automat Pulsarlube M

Pulsarlube M este o solutie economică la utilajele care au cerințe medii față de cantitatea de vaselină necesară utilizată la gresare. Poate dezvolta o presiune mult mai mare ca modelele acționate electrochimic sau pur mecanic, ceea ce permite utilizarea lor la alimentarea unui sistem de conducte de gresare care pot conține chiar și 8 puncte de ungere. Lungimea maximă a unei ramuri de conductă poate ajunge până la 6m. Pentru realizarea acestor conducte sunt disponibile seturi de accesorii de instalare la distanță și instalare multipunct, constând din distribuitor, tuburi din material plastic, coliere, suporturi și alte materiale pentru montare.

Setul de accesorii și de consumabile este identic cu cel al celorlalte modele din seria Mxxx: set de instalare la distanță (până la 6m), set de instalare multipunct (1-8 puncte), și două seturi de consumabile, unul cu baterii alcaline, unul cu baterii Litiu.

SPECIFICATII
Caracteristici Descriere
Capacitatea rezervorului60 cm³, 125 cm³, 250 cm³
Tip pompăPompă verticală, autoamorsantă
Perioade de dozare60 cm³ 1~12 luni
125,250 cm³ 1/2(H), 1, 2, 3, 6, 12 luni
Temperatura de lucru-15°C ~ 60°C
-40°C ~ 60°C
cu baterii Litiu
BaterieBloc baterii 4.5V DC, înlocuibil
Racord cu filet3/8" PT
Dozare0,34 cm³/cursă la 20°C
Cod IPIP 54
Număr maxim puncte de ungere8 Puncte, la distanța maximă de 6m
CertificăriCE
AVANTAJE
· Ecranul LCD permite citirea ușoară a informațiilor necesare pentru monitorizarea optimală a echipamentului. Indicatoarele de pe ecran sunt ușor de înțeles și vă ajută în urmărirea atât a stării punctului de ungere cât și a micropompei.
· Programare simplă, prin apăsarea unui singur buton.
· Soluție ecologică: Pulsarlube M este reutilizabil !
· Presiunea înaltă de lucru permite ungerea în locații greu de accesat și în medii cu risc.
·Setări variate: 6 perioade diferite de dozare, de la 1/2 lună la 12 luni
·Designul inovativ și bine echilibrat al micropompei Pulsarlube M,și axul principal din oțel tratat termic asigură proprietăți deosebite în aplicații cu un nivel ridicat de vibrații.
· Dozarea controlată de un microprocesor împreună cu o pompă cu piston puternică asigură ungerea fără probleme, cantitatea potrivită la momentul potrivit.