Gresoarele automate Pulsarlube seria Mxx

sunt unitati de ungere de gabarit redus. Constructia lor seamana cu cea a sistemelor mari: sunt compuse dintr-o pompa axiala cu piston, actionata de un electromotor, dintr-o unitate de comanda si control si dintr-un rezervor compact.

Presiunea exercitata de pompa este suficient de mare pentru a alimenta circuitul cu vaseline mai tari (NLGI2) chiar si in conditii extreme.

Modelele curente fac parte din generatia a treia din aceasta gama, numeroase neajunsuri ale modelelor anterioare fiind eliminate.  

   

Pulsarlube M

Pulsarlube M poate dezvolta o presiune maxima de 58 bari, putand alimenta cu lubrifiant pana la 8 puncte de gresare, la o distanta maxima de 6m, eliminand astfel unul din cele mai mari neajunsuri ale modelelor cu gaz: presiunea insuficienta.

Prin faptul ca dispune de un ecran LCD cu afisare intuitiva, de un domeniu larg de selectare al debitului dozare si prin posibilitatea de a alimenta cu energie de la baterie, ungatorul automat Pulsarlube M devine solutia ideala pentru ungerea mai multor puncte, in locatii greu accesibile.

 

Pulsarlube MS

Pulsarlube MS a fost creat cu scopul de a asigura lubrifierea in concordanta cu timpul real de functionare, pentru a elimina gresarea pe perioada stationarii utilajului.

Atat modelul Pulsarlube MS cat si celalte doua modele actionate electromecanic, respectiv modelele M si MSP, se pot reincarca rapid si simplu, prin inlocuirea cartuselor cu vaselina.

Cartusele constau dintr-un burduf din plastic, care poate fi incarcat cu diverse tipuri de vaselina, in functie de aplicatie, gradul maxim fiind NLGI 2.

 

Pulsarlube MSP

Pulsarlube MSP dispune de o sursa de curent externa, poate fi alimentat de la 24/12V DC sau 110/220AC. Bateria din unitate poate rezista fara sa fie inlocuita pana la 5 ani, fiind necesara doar inlocuirea cartuselor goale.

Toate modelele Pulsarlube Mxxx dispun de acelasi set de consumabile , constand din baterii alcaline sau cu Litiu, o husa transparenta de protectie si cartusul gol sau preumplut.